تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/03/09 - 12:17
کد خبر: 200888

جزئیات جدید دور جدید عتبات دانشگاهیان تشریح شد؛

آغاز ثبت‌نام اعزام از فردا/ امتیاز ویژه برای دانشجویان مشمول نظام وظیفه/ وام 1/5 میلیونی برای اعزام هوایی

آغاز ثبت‌نام اعزام از فردا/ امتیاز ویژه برای دانشجویان مشمول نظام وظیفه/ وام 1/5 میلیونی برای اعزام هوایی

دانشجویان متأهل می‌توانند در سفر به عتبات 2 نفر از فرزندان خود را به همراه داشته باشند. همچنین برای این دوره در نظر داریم با توجه به رضایتی که از دوره قبل به وجود آمده تعداد بیشتری را از دانشجویان دختر مجرد در سفر به عتبات اعزام کنیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: ثبت نام پانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از فردا آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان امروز در نشست خبری که ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان برگزار شد، با اشاره به اعزام های دورجدید دانشجویان به عراق گفت: ثبت‌نام برای این دوره از فردا آغاز می‌شود و 29 خرداد نیز از بین کسانی که ثبت‌نام کرده‌اند قرعه‌کشی خواهد شد تا لیست افرادی که قرار است اعزام شوند و همچنین ذخیره‌ها مشخص شود.

وی ادامه داد: در دور قبل 280 کاروان اعزام شد که با توجه به استقبال زیادی که امسال وجود دارد برای این دوره 330 کاروان پیش‌بینی شده است.  اعزام‌ها از اول مرداد آغاز خواهد شد و تا 8 آبان به مدت 3 ماه و 8 روز ادامه خواهد داشت.

فقیهی افزود: در این دوره 199 کاروان به صورت هوایی و 131 کاروان نیز به صورت زمینی اعزام خواهند شد.

فقیهی با اشاره به امتیاز ویژه برای دانشجویان مشمول برای خروج از کشور گفت: ستاد عتبات دانشگاهیان با همکاری سازمان نظام وظیفه کشور، اخذ مجوز خروج از کشور را تقبل کرده است و دیگر نیاز نیست دانشجویان به سازمان نظام وظیفه وثیقه ای ارایه دهند.

فقیهی عنوان کرد: تمامی کاروان‌ها با روحانی اعزام می‌شوند و برای این دوره بعد از سفر زیارتی به عتبات عالیات یک سفر دو روزه به شهر مقدس قم و دیدار حضرت آیت‌الله جوادی آملی پیش‌بینی شده است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: با هماهنگی که با بانک ملت صورت گرفته به کسانی که به صورت هوایی اعزام می‌شوند مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان و به افرادی که به صورت زمینی اعزام می‌شوند یک  میلیون تومان وام پرداخت خواهد شد.

فقیهی در ادامه با اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات گفت: دوره چهاردهم از 5 بهمن 94 شروع شد و تا 9 اردیبهشت 95 ادامه داشت.

وی افزود: در این دوره 280 کاروان از دانشگاهیان در قالب پسران و دختران مجرد، متاهلین و اساتید به عتبات اعزام شدند.

فقیهی خاطرنشان کرد: در این دوره 90 برنامه متنوع در کنار قبر حر برگزار شد و تمامی کاروان‌ها به زیارت مرقد حر رفتند. همچنین در شهر نجف از بیت امام و بیت آیت‌الله حکیم دیدار کردند.

وی همچنین درباره وام بانکی دوره گذشته نیز گفت: در دوره قبل به بیش از 5 هزار نفر از دانشگاهیان با همکاری بانک ملت وام یک میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد پرداخت شد.

فقیهی ادامه داد: در دوره چهاردهم اعزام دانشگاهیان به عتبات در حدود 3 هزار نفر از اعزام‌شدگان در مسابقات فرهنگی کتبی شرکت کردند. همچنین 6 کاروان برای اولین بار در تعطیلات نوروز به عتبات اعزام شدند که در کل در دوره چهاردهم 11 هزار و 700 نفر از دانشگاهیان در سفر به عتبات شرکت داشتند.

وی با بیان این مطلب که "در پایان دوره چهاردهم از دانشگاهیانی که به عتبات اعزام شده بودند نظرسنجی شد" افزود: در همین راستا 74 درصد از آنها اعلام کردند که برای اولین بار است که به عتبات سفر کردند. 60 درصد از اعزام‌شدگان دانشجوی در حال تحصیل و 33 درصد نیز دانشجوی شاغل بودند.

فقیهی اظهار داشت: بیش از 56 درصد از افرادی که در دوره قبل به عتبات اعزام شدند بین 18 تا 26 سال داشتند که این نشان می‌دهد اکثر اعزام‌شدگان جوان بودند و در کل همه اعزام‌شدگان از این سفر اعلام رضایت کردند.

فقیهی تاکید کرد: دانشجویان متأهل می‌توانند در سفر به عتبات 2 نفر از فرزندان خود را به همراه داشته باشند. همچنین برای این دوره در نظر داریم با توجه به رضایتی که از دوره قبل به وجود آمده تعداد بیشتری را از دانشجویان دختر مجرد در سفر به عتبات اعزام کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: فعلا برای اعزام دانشگاهیان به سوریه با توجه به شرایط موجود برنامه‌ای نداریم و امیدواریم با بازگشت امنیت به کشور سوریه هر چه زودتر شاهد اعزام دانشگاهیان به این کشور باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top